Roligt big brother klipp

Följer inte Big Brother något slaviskt men såg igår ett klipp från bigbrother.se när Christian fick besök.

Det visade sig vara från någon han ej kände överhuvudtaget. Riktigt roligt var det :)

Snart helg och allt vad det innebär. I helgen så ska vi ut och dricka fina drinkar, några trevliga öl och även röja mest allmänt.

Söndagen kommer det nog bli någon fin Pizza från den lokala pizzerian.
Pizza är alltid lika gott sådär dagen efter.

Nej nu är det snart dags för lunch. Ha det så bäst allihopa så ses vi i helgens vimmel.

Sommarsemester

Har bokat upp min sommarsemester för i år. Kommer att hinna ta hela 4 veckor i sommar. Har lite flex tid sparat så jag kommer ävne att få ta lite semester i jul och även en vecka i Höst.
Så vad ska jag göra med min semester. Semestern i Höst är planerat att jag och två flickkompisar ska åka till London. Gå och se någon föreställning, kanske shoppa lite och även bara innjuta atmosfären i London. Men sommarsemestern är till stor del inte bestämd.
Funderar och funderar vart jag ska åka, har ni några tips eller förslag så får ni gärna skriva ner dessa i kommentarsfältet.

OO Kalle @ AlfaDelta

Glorias i Lund

Helgen har varit helt suverän. VI hann med ett besök på Restaurang Glorias i Lund. Där serverades det helt enkelt riktigt goda maträtter.  Så besök gärna Restaurang Glorias i Lund Jag tror inte att ni kommer att ångra det.

Själv åt jag en hel del goda saker. Först så åt jag Macho Nacho och sen Red Chili Poppers. TIll huvudrätt åt jag en hamburgare med chili. Riktigt gott.

Till efterrätt blev det även en liten glass fast den åt vi på Macdonals, är riktigt förtjust i dom goda små sundae glassarna på MacDonals så det fick det bli.

Fast nu ska jag börja jobba istället :)

Tänk att resa i tiden

Nu är detta mitt första blogginlägg och då ska jag göra det så spacigt som bara jag kan vara.

Jag sitter här och funderar på hur häftigt det hade varit att vara tidsresenär och åka bakåt i tiden. Om vi talar om nutid så skulle jag vilja åka till Berlin under 1989 och se när berlinmuren revs. SKulle även vilja åka till Berlin när väl berlinmuren byggdes i Berlin. Men det är ju bara vad jag tyckte skulle varit coolt.

Om vi talar om andra tidsperioder under jordens liv så finns det självklart andra ställen jag skulle vilja åka till. Men får ta och fundera lite på detta innan jag skriver mer om det. Så tills dess så hoppas jag att ni klurar vidare och kanske även kommenterar.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0